VÄLKOMMEN PÅ LÄXHJÄLP
Gäller alla elever åk 7-9, ingen föranmälan behövs. Skolans erfarna resurspedagoger genomför verksamheten.
Mån 15:10 - 17:00
Ons 15:30 - 17:00
Tor 08:00 - 08:50
Fre 08:00 - 08:45
Plats: Sal 113

Nationella prov genomförs enligt skolverkets datum, se här

InfoMentor

Logga in
Varje vårdnadshavare erhåller en individuell inloggning. För er som väljer att autentisera er via BankID behöver ni inte kvittera ut inloggningsuppgifter på skolan men om ni inte kommer använda er av BankID måste ni komma till skolan för att erhålla era aktiveringskoder.

Inloggning vårdnadshavare här

Inloggning elever och personal här

Distribution av era inloggningsuppgifter
Inloggningsuppgifter kan hämtas ut i skolans reception i A-huset. Ni måste legitimera er för att erhålla inloggningsuppgifterna.

Komplettera dina kontaktuppgifter
När ni loggat in i InfoMentor vid första tillfället kompletterar ni era kontaktuppgifter i menyn inställningar. Detta är inte obligatoriskt men underlättar skolans kommunikation med er vårdnadshavare. Övriga kontaktuppgifter hämtas från Skatteverket. Oavsett antal barn och skolplacering (Nackas kommunala skolor) kommer ni endast erhålla ett användarkonto.

Hjälp
Har ni frågor eller är osäkra på hur man använder InfoMentor är ni alltid välkomna att ta kontakt med oss på skolan. InfoMentor tillhandahåller lathundar/instruktioner för de flesta av aktiviteterna. Ni hittar informationen via www.infomentor.se/support

Kontakta skolan: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skolledningen